Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

In ons groencentrum vind u een grote verscheidenheid aan beplantingsmateriaal en aanverwante artikelen welke u normalitair nodig bent voor uw tuin.

Wat de beplanting betreft bieden wij een constante en ruime keuze aan bomen, heesters en vaste planten. Deze zijn door ons gekozen voor ons noordelijk klimaat en de bijbehorende bodemgesteldheid.

Ook hebben we vanaf het vroege voorjaar de  verkoop van vele soorten groenteplanten (zoals prei, boerenkool, spruitkool voor € 0,10 per plant) , en verder willen we u ook graag voorzien van de aanverwante artikelen.

Op het vlak van bemesting kunnen we u precies adviseren wat u nodig bent en het uiteraard ook leveren. Dit geldt ook voor middelen voor de verzorging en bestrijding van ziekten. Potgrond, tuinaarde, turf, zand en compost is ook altijd volop aanwezig.

We leggen de nadruk op de persoonlijke begeleiding van onze klanten door middel van een op uw situatie afgestemd advies. Kunnen we u helpen bij uw keuzes, zodat u het risico van uitval van de beplanting en grote teleurstellingen tot een minimum kunt beperken.